Limun torta

SASTOJCI:

KORA:

  • 8 jaja
  • 8 kašičica šećera
  • 1 kesica vanilin šećera
  • 8 kašičica šećera

KREM:

  • 3 jaja
  • 20 gr šećera
  • limunov sok i kora
  • 20 gr margarina

PRIPREMA:

Izmutiti belance i postepeno dodavati šećer,žumance i vanilin šećer.Polako umešati brašno.Peći u nameštenom kalupu za tortu 30-35 minuta nav 180 stepeni.Koru iseći na 3 dela i natopiti ih zaslađenim mlekom s mirisom ruma,pa premazati kremom…PRIPREMA KREMA:Cela jaja i šećer kuvati dok ne postane gusto.Skinuti sa vatre,dodati sok celog limuna i izrendati koru.Margarin dobro izgnječiti i postepeno ga mešati sa ohlađenim kremom.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: