Krem supa od cvekle

NAMIRNICE:

  • 1 glavica crnog luka
  • 1 kašika margarina
  • 1 l bujona od povrća
  • 350 ml slatke pavlake
  • so
  • biber
  • barena jaja

PRIPREMA:

Na zagrejanom margarinu malo propržiti iseckan luk i cveklu. Dodati so, biber, bujon i 200 ml umućene pavlake. Dobro promešati. Na smanjenoj temperaturi kuvati 5 minuta, ispasirati i procediti kroz gustu cediljku. Dodati ostatak umućene pavlake, promešati i služiti uz barena jaja isećena na kolutove.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: