Čorba od tikvica

POTREBNO:

-2 glavice crnog luka

-2 kašike ulja

-3 tikvice

-2 kašike gustina

-so

-biber

-peršun po ukusu

-pola šolje neutralne pavlake

-2 dl vode

PRIPREMA:

-Iseckati i propržiti crni luk na ulju. Kad luk omekša, dodati tikvice, oprane i iseckane na kocke. Pržiti na tihoj vatri uz povremeno mešanje i dolivanje po malo vode. Kada tikvice omekšaju, dodati gustin, so i biber po ukusu, sitno iseckan peršun i pavlaku. Zatim, sve zajedno naliti sa 2 l vode i ostaviti da se kuva još 10 minuta.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: