Goveđa supa

POTREBNO:

-400 gr. goveđeg mesa od buta

-2 šargarepe

-1 glavica crnog luka

-so

-biljni začin

-mleveni biber

-šaka domaćih rezanaca

PRIPREMA:

-Meso oprati, staviti u lonac i naliti hladnom vodom. Dodati očišćenu šargarepu i polutke crnog luka, prethodno zapečenog na plotni. Staviti da se kuva. Kad provri, skinuti penu i posoliti. Smanjiti vatru, poklopiti i ostaviti da se kuva oko 1 h. Kada je meso i povrće kuvano, supu procediti i vratiti da provri. Dodati isitnjeno meso, šargarepu isečenu na krugove,biljni začin, mleveni biber i domaće rezance za supu. Kuvati još desetak minuta, skloniti sa vatre i ostaviti još desetak minuta pre služenja.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: