Paprikaš od graška i mladog krompira

POTREBNO:

-300 gr svinjskog mesa

-300 gr graška

-300 gr mladih krompirića

-1 glavica crnog luka

-1 kašičica aleve paprike

-ulje, biber i so.

PRIPREMA:

-Crni luk sitno iseckati i propržiti na ulju da postane staklast. Meso iseći na manje komade i pržiti zajedno sa lukom dok ne porumeni. Dodati grašak, poklopiti i dinstati uz dolivanje po malo vode, oko pola sata. Mlade krompirice oguliti, ako su veći preseći ih na pola, pa i njih prodinstati zajedno sa graškom. Posuti alevom paprikom, posoliti, pobiberiti. naliti pola l vode i ostaviti na laganoj vatri još 20 minuta.

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: